Google Custom Search
KLOKKERGÅRDEN

KLOKKERGÅRDEN

Besøksadresse:

Postadresse:
Waldemar Thranes gate 75
0175 OSLO
Telefonnummer:
23256070
Telefaksnummer:
23256071
Hjemmeside:
www.klokkergarden.no
E-postadresse:
administrasjonen@klokkergarden.no

KLOKKERGÅRDEN logo

Her finner du litt nyttig informasjon og tekstlinker om det du behøver å vite om KLOKKERGÅRDEN.

Bedriften KLOKKERGÅRDEN er lokalisert i oslo. Vil du vite mer om hva KLOKKERGÅRDEN kan tilby, kan du ringe 23256070. Postadressen er Waldemar Thranes gate 75 0175 OSLO.

Om Klokkergården:

Klokkegården er en ideell barnevernstiftelse som driver behandling av unge rusmisbrukere i kollektiv (bo- og levefelleskap) på Flisa og Måløy. Kollektivene har egne skoler og tilkyttede familiehjem og hybler.

Stiftelsen har også akutt- og korttidsavdelinger og enetiltak. Gir også tilbud om ettervern og oppfølging samt familiebasert hjelp fra avdelingene i Oslo og Bergen.

Har egen oppfølgingsbolig i Oslo. Stiftelsen har syv døgnavdelinger med 45 plasser. Mottar ungdom etter atferdsparagafene i barnevernloven. Søknad til administrasjonen i Oslo.

Vi ønsker å tilby kvalitetsinformasjon , og ber deg om å ta kontakt dersom du har spørsmål, kommentarer eller korrigeringer til teksten på denne nettsiden. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden. På forhånd takk for hjelpen.


Søkeord:
   

"Man får ikke mer moro enn det man gjør med seg selv."

KLOKKERGÅRDEN home | Er informasjonen feil eller ufullstendig? Kontakt oss og vi hjelper deg gratis. | copyright 2011 KLOKKERGÅRDEN